koodikonttori.fiVankkaa osaamista käytössäsi

Tarjoamme yrityksesi käyttöön useiden vuosien, sekä lukuisien projektien myötä kertyneen osaamisemme ohjelmistokehityksen hallinnasta. Palveluumme kuuluu tuoteomistajan veloitukseton "on-boarding" (maksat vain mahdolliset matkakulut), jossa tuoteomistaja tutustuu asiakkaan liiketoimintaan, liiketoimintamalleihin ja tavoitteisiin ennen ohjelmiston suunnittelun aloitusta.

Meillä on kokemusta mm. seuraavilta toimialoilta:
- ohjelmistokehitys
- vähittäiskauppa
- (tekninen) tukkukauppa
- valmistava teollisuus
- logistiikka
- viestintä

Turvallisen koodin merkistystä ei voi nykyään ylikorostaa. Siksi valitsemme ja kilpailutamme asiakasprojektiemme toteuttajat pienistä ja keskisuurista sovelluskehitykseen keskittyneistä yrityksistä, joiden osaamisen ja luotettavuuden olemme varmistaneet. Kauttamme saat halutessasi vaivattomasti myös offshoring ja nearshoring palvelut. Kaikki käyttämämme off- ja nearshoring kumppanit ovat luotettavia ja pitkään alalla toimineita toimijoita, jotka tunnemme henkilökohtaisesti.

Huom! Meillä on kokemusta myös epäonnistuneiden kehitysprojektien pelastamisesta. Mikäli projektisi siis kaipaa pelastamista, ota rohkeasti yhteyttä!

Teemme myös yhteistyötä useiden, muita aloja edustavien kotimaisten pienyrittäjien kanssa. Heidän kauttaan voimme tarjota mm. palvelumuotoilua, LEAN -projekteja yms. 

Miksi Koodikonttori.fi?

  • Osaaminen. Digitaalisen projektin läpivienti vaatii osaamista ja suunnitelmat kannattaa tehdä huolella. Hyvä suunnittelu pienentää projektin kustannusta merkittävästi.
  • Riippumaton. Toisin kuin useimmat kilpailijamme, me emme edusta yhtä toimijaa. Etsimme laajasta verkostostamme aina sinun projektillesi sopivan tekijän. 
  • Säästö. Kilpailutamme projektin puolestasi. Voit valita myös offshoring tai nearshoring vaihtoehdon. Säästät kuluissa, mutta asioit (niin sovittaessa) aina vain meidän kanssamme.
  • Turvallisuus. Käytämme vain tuntemiamme, luotettavia ja osaavia tekijöitä. Ennen projektin aloitusta tehdään sopimus, jolla varmistetaan, että sinulle tehty ohjelmisto on ja pysyy omaisuutenasi.
  • Helppous. Huolehdimme projektistasi, jotta sinä voit huolehtia asioista jotka osaat parhaiten. Pidämme sinut kuitenkin aina ajan tasalla projektin kulusta. 

Esimerkkejä asiakkaistamme

Soluto Oy
4Facts Oy

© Copyright 2020 Ingman Salmu Consulting Oy. All Rights Reserved. 
Lue tästä tietosuojaselosteemme.