koodikonttori.fiVankkaa osaamista käytössäsi

Tarjoamme yrityksesi käyttöön useiden vuosien, sekä lukuisien projektien myötä kertyneen osaamisemme ohjelmistokehityksen hallinnasta. Palveluumme kuuluu tuoteomistajan veloitukseton "on-boarding" (maksat vain mahdolliset matkakulut), jossa tuoteomistaja tutustuu asiakkaan liiketoimintaan, liiketoimintamalleihin ja tavoitteisiin ennen ohjelmiston suunnittelun aloitusta.

Meillä on kokemusta mm. seuraavilta toimialoilta:
- ohjelmistokehitys
- vähittäiskauppa
- (tekninen) tukkukauppa
- valmistava teollisuus
- palvelumyynti
- logistiikka
- viestintä

Turvallisen koodin merkistystä ei voi nykyään ylikorostaa. Siksi valitsemme ja kilpailutamme asiakasprojektiemme toteuttajat pienistä ja keskisuurista, kotimaisista tai kansainvälisistä sovelluskehitykseen keskittyneistä yrityksistä, joiden osaamisen ja luotettavuuden olemme pitkän kokemuksemme turvin varmistaneet.

Huom! Meillä on kokemusta myös epäonnistuneiden kehitysprojektien pelastamisesta. Mikäli projektisi siis kaipaa pelastamista, ota rohkeasti yhteyttä!

Teemme myös yhteistyötä useiden, muita aloja edustavien kotimaisten pienyrittäjien kanssa. Heidän kauttaan voimme tarjota mm. palvelumuotoilua, LEAN -projekteja yms. 

Miksi Koodikonttori.fi?

  • Osaaminen. Digitaalisen projektin läpivienti vaatii osaamista ja suunnitelmat kannattaa tehdä huolella. Hyvä tuoteomistaja pitää projektin budjetissa ja aikataulussa..
  • Riippumaton. Toisin kuin useimmat kilpailijamme, me emme edusta yhtä toimijaa. Etsimme laajasta verkostostamme aina sinun projektillesi sopivan tekijän. 
  • Säästö. Etsimme osaajat ja kilpailutamme projektin puolestasi. Säästät kuluissa, mutta asioit aina vain oman tuoteomistajasi kanssa.
  • Turvallisuus. Käytämme vain tuntemiamme, luotettavia ja osaavia tekijöitä. Ennen projektin aloitusta tehdään sopimus, jolla varmistetaan, että sinulle tehty ohjelmisto on ja pysyy omaisuutenasi.
  • Helppous. Tuoteomistajamme huolehtii projektistasi, jotta sinä voit keskittyä asioihin jotka osaat parhaiten. Sinut kuitenkin pidetään aina ajan tasalla projektin kulusta. 

Esimerkkejä asiakkaistamme

Soluto Oy
4Facts Oy

© Copyright 2022 Ingman Salmu Consulting Oy. All Rights Reserved. 
Lue tästä tietosuojaselosteemme.