Juuso Salmu

Juuso Salmu, tuoteomistajaVankkaa osaamista käytössäsi

Tarjoamme yrityksesi käyttöön useiden vuosien, sekä lukuisien projektien myötä kertyneen osaamisemme ohjelmistokehityksen hallinnasta. Palveluumme kuuluu tuoteomistajan veloitukseton "on-boarding" (maksat vain mahdolliset matkustuskulut), jossa tuoteomistaja tutustuu asiakkaan liiketoimintaan, liiketoimintamalleihin ja tavoitteisiin ennen varsinaisen kehitysprojektin aloitusta.

Meillä on kokemusta mm. seuraavilta toimialoilta:
- ohjelmistokehitys
- vähittäiskauppa
- (tekninen) tukkukauppa
- valmistava teollisuus
- palvelumyynti
- logistiikka
- viestintä

Laadukkaan koodin merkitystä ei voi nykyään ylikorostaa. Siksi valitsemme ja kilpailutamme asiakkaidemme projektien toteuttajat pienistä ja keskisuurista, kotimaisista tai kansainvälisistä sovelluskehitykseen keskittyneistä yrityksistä, joiden osaamisen ja luotettavuuden olemme varmistaneet.

Huom! Meillä on kokemusta myös epäonnistuneiden kehitysprojektien pelastamisesta. Mikäli projektisi siis kaipaa pelastamista, ota rohkeasti yhteyttä!

Teemme lisäksi suositteluperusteista yhteistyötä useiden, muita aloja edustavien kotimaisten pienyrittäjien kanssa, joilta saat esim. sisältömarkkinointia, palvelumuotoilua, LEAN -projekteja, yms. 

Miksi Koodikonttori.fi?

  • Osaaminen. Digitaalisen projektin läpivienti vaatii osaamista ja suunnitelmat kannattaa tehdä huolella. Hyvä tuoteomistaja pitää projektin budjetissa ja aikataulussa..
  • Riippumaton. Toisin kuin useimmat kilpailijamme, me emme edusta yhtä toimijaa. Etsimme laajasta verkostostamme aina sinun projektillesi sopivat tekijät. 
  • Säästö. Etsimme osaajat ja kilpailutamme projektin puolestasi. Säästät kuluissa, mutta asioit aina vain oman tuoteomistajasi kanssa.
  • Turvallisuus. Käytämme vain tuntemiamme, luotettavia ja osaavia tekijöitä. Ennen projektin aloitusta tehdään sopimus, jolla varmistetaan, että sinulle tehty ohjelmisto on ja pysyy omaisuutenasi.
  • Helppous. Tuoteomistajamme huolehtii projektistasi, jotta sinä voit keskittyä asioihin jotka osaat parhaiten. Sinut kuitenkin pidetään aina ajan tasalla projektin kulusta. 
  • Läpinäkyvyys. Ei läpilaskutusta, eikä peiteltyjä provisioita.
    Selkeä työraportointi. 

Esimerkkejä asiakkaistamme

Soluto Oy
4Facts Oy

© Copyright 2023 Ingman Salmu Consulting Oy. All Rights Reserved. 
Lue tästä tietosuojaselosteemme.