Mobirise

Kari Salmu, yrittäjä

Uusi palvelu ohjelmisto-projekteihin

Olemme lanseeranneet uuden tuoteomistajapalvelun, joka mahdollistaa sujuvan ohjelmistohankkeen myös PK-yrityksille, joilla itsellään ei ole hankkeisiin tarvittavaa digiosaamista.

Pienillä ja keskisuurilla yrityksillä on harvoin samanlaista digiosaamista kuin isommilla yrityksillä. Useat toimittajat tarjoavat palvelua, jossa he toimittajina hoitavat projektin alusta loppuun, mutta hintalappu tällaiselle palvelulle on helposti korkea.

Olen urani aikana ollut useita kertoja tilanteessa, jossa minun on haluttu toteuttavan jokin palvelu. Kun olen kysynyt, miten palvelun tarkalleen ottaen tulisi toimia, on pyytäjä piirtänyt ilmaan ison ympyrän ja tokaissut ylimalkaisesti, että palvelun tulee hoitaa koko prosessiketju A:sta Ö:hön. (Tähän kohtaan voit miettiä minkä tahansa prosessiketjun omasta yrityksestäsi). Mikäli lähdet pyytämään näillä "spekseillä" digipalvelun toteutusta, hintaa tulee. Kukaan ei uskalla tehdä sinulle järkevää tarjousta.

Sama tilanne valmisohjelmistoa hankittaessa. Mikäli et ole valmiiksi miettinyt, mitä tietoja järjestelmään pitää viedä, ja mistä, tai mitä tietoja järjestelmästä pitää pystyä viemään, sekä mihin ja miten, hintalappuun voi tulla "ylimääräisiä" nollia.

Koodikonttori.fi:n tuoteomistajapalvelu on kehitetty juuri yllämainittuja tilanteita varten. Me autamme sinua tekemään hankinnan pohjatyöt kunnolla. Teemme vaatimusmäärittelyt, tietomallit, integraatiosuunnitelmat, käyttötapaussuunnitelmat, jne puolestasi. Sen jälkeen hoidamme kilpailutukset, projektin valvonnan, ohjelmiston käyttöönoton, sekä sen, että budjettisi pitää. Sinulle jää näin aikaa keskittyä omaan liiketoimintaasi. Ainoa asia, joka usein jää suurelta osin sinun harteillesi, on testaus; sinun on nimittäin tilaajana päätettävä, vastaako tuote sitä mistä olet maksanut.

Me poikkeamme muusta markkinasta siten, että olemme täysin riippumaton toimija. Me emme myy kenenkään tuotteita, vaan etsimme aina sinun yrityksellesi sopivan tuotteen tai toimittajan. Voit halutessasi päättää, teetetäänkö työsi kotimaisella, near- tai offshoring toimittajalla, mutta asioit aina vain meidän kanssamme selvällä suomen kielellä (eller på svenska, om du vill). Emme myöskään harrasta drop sellingiä, vaan asiakkaamme tekee sopimuksen suoraan valitun kehittäjän kanssa, saaden aina täyden hyödyn neuvottelemistamme hinnoista.

Palvelumme maksaa, mutta se myös maksaa itsensä takaisin nopeasti, korkojen kera. Osaavaa tuoteomistajaa käyttämällä pystytään hankkimaan useampia, ja parempia tarjouksia, sekä varmistetaan hankkeen pysyminen sovitussa budjetissa ja aikataulussa. Voit myös hakea palveluamme varten rahoitusta esim. Business Finlandilta. Luonnollisesti autamme myös siinä.

Mikäli haluat tietää lisää, katso yhteystiedot, tai varaa ilmainen konsultaatio täältä.

Kari Salmu
yrittäjä
Koodikonttori.fi

© Copyright Ingman Salmu Consulting Oy. All Rights Reserved. 
Lue tästä tietosuojaselosteemme.